Information med anledning av Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset, Covid-19 värnar vi extra mycket om dig som kund och om våra medarbetare. För att vi ska må bra, följer vi på Toyotacenter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det bästa sättet att skydda sig och andra mot att bli sjuk är att undvika kontakt med sjuka människor.

Vår personal stannar hemma vid minsta symptom, vi är särskilt noga med vår handhygien och undviker just nu att ta i hand samt kramas. Självklart uppskattar vi att även du som kund följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Allt för att vi tillsammans ska göra vårt yttersta för att stoppa spridningen.

Här nedan kan du läsa om hur vi arbetar just nu, hur vi hanterar din bil när den är på service hos oss och hur vi tar hand om de miljöer våra kunder vistas i.

Så här hanterar vi din bil som är inne på service
För att skydda din bil när den är inne på service hos oss använder vi rattskydd, sittskydd, golvskydd och växelspaksskydd. Våra tekniker använder också alltid engångshandskar och annan skyddsutrustning när de arbetar med era bilar.
En del bilar kräver start med alkolås och förutsätter att man blåser i utrustningen. I vissa fall kan kunden själv ”blåsa igång” bilen, men vid de arbeten som kräver teknikerns starthjälp använder vi engångsmunstycken.

Detta gör vi i våra bilhallar och kundmiljö
Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder ett bakteriedödande medel vid städning. Just nu arrangerar vi inga kundevent för att inte bidra till folksamlingar som kan bli smittspridare. Vi har installerat skyddsglas vid kunddiskarna och tydliga avståndsmarkeringar i golvet. Handdesinfektion finns utplacerat på flera ställen i lokalen.

Vår personal
Vi inom Bilbolagskoncernen tar vårt ansvar gällande Coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medansvariga som känner sig sjuka stannar hemma samt att de ur vår personal som har vistats i riskområden stannar hemma i 14 dagar.

Kontakta oss gärna om du har önskemål om videovisning av bilar, hemkörning m.m.

 

Här kan du boka service: