Toyota Aygo X Toyota Aygo X

Upptäck nya Aygo X – Toyotas lilla kaxiga crossover som gör stadskörningen smidig och rolig. Provkör nu!

Aygo X erbjudande


Aygo X 1.0 M5 Play
Pris från 169.900 kr*

Easy Privatleasing från 2.195 kr/mån**
Easy Billån från 1.591 kr/mån***

Aygo X bak
Fyra Aygo X

Kryddig karaktär med stark utstrålning

Toyotas tuffa crossover har fått en högre kaross med upphöjd förarposition som med den maximerade vindrutan ger dig bättre sikt än någonsin.

Aygo X är skräddarsydd för att passa just din smak med ett val av fyra kryddstarka bi-tone-färger. Är du en rolig och eldig Chili Red, en äventyrlig Cardamom Green, en levande och originell Juniper Blue eller en sofistikerad Ginger Beige? Varje färg matchar även det interiöra färgschemat för en äkta premiumkänsla.

Prisexempel Aygo X

Aygo X 1.0 S-CVT Play

Pris från 184.900 kr*

Easy Privatleasing från 2.395 kr/mån**
Easy Billån från 1.731 kr/mån***

 

  • Backkamera
  • Aktiv farthållare (iACC)
  • Manuell luftkonditionering
  • 7-tums multimediaskärm med Smartphone Integration
Aygo X 1.0 S-CVT Pulse

Pris från 214.900 kr*

Easy Privatleasing från 2.895 kr/mån**
Easy Billån från 2.012 kr/mån***

 

  • 17-tums lättmetallfälgar
  • Automatisk klimatanläggning
  • Mörktonade bakrutor
  • 9-tums Toyota Smart Connect multimediasystem

MyT Uppkopplade tjänster

Aygo X är designad med människan i fokus och förenklar interaktionen mellan förare och passagerare. Med sina intuitiva och sömlöst uppkopplade funktioner kommer Aygo X att kännas som din smartphone på hjul. Oavsett om du befinner dig i eller utanför din bil kan du hålla full kontroll över din Toyota med MyT Uppkopplade tjänster.

Med appen på din smartphone kan du kommunicera med bilen, oavsett var du är. Du kan planera resor hemifrån, hitta din bil, optimera körningen, ta emot föraranalyser och meddelanden om serviceunderhåll till att fjärrstyra funktioner från att låsa/låsa upp bilen eller slå på varningsblinkers.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning 4,8-5,0 l/100 km och 108-114 g/km. Miljöklass Euro 6.

* Priserna gäller t.o.m. 30 september 2022 och kan inte kombineras med avtal och övriga rabatter. Pris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Priser och erbjudanden avser bilar producerade fr.o.m. april 2022 (MY22).

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Easy Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (8 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 september 2022. 

*** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Easy Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 4,99% (maj 2022), 30% kontant/inbyte, 45% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 5,8-6,1%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.